Skoda zmienia strategię

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • PIETRO1973
    Ambiente
    • 2008
    • 240

Skoda zmienia strategię

wiesz co ja miałem tak ze nadkola z przodu sie poluzowały i coraz bardziej sie to nasilało podjechałem na stacje diagnostyczna bo myslałem ze łozyska czy wachcze gumy a tu sie okazało ze nadkola dotykaja opony i lewarek i dwie podkładki z foli czarnej budowlanej załatwiłty sprawe....jednego wkreta wogule nie było.....
    przed Virusem
    to wina ROGALA
    http://www.bitvisitor.com/?ref=1E884...CkvxK4XMRf7JiA
  • shado
    RS
    S_OCP Member
    • 2007
    • 5315
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Skoda zmienia strategię

Spółka Skoda Auto postanowiła o pół roku przesunąć w czasie datę pokazu premierowego dwóch ważnych nowości w swojej gamie modelowej.
    Jak powiedział Reinhard Jung, Prezes Zarządu Skoda Auto, jest on zwolennikiem jak najszybszego uruchamiania sprzedaży po pokazie premierowym danego modelu. W przeszłości cały proces trwał czasami zbyt długo.

Dlatego też daty premierowych pokazów następujących modeli Skody zostały zmienione. I tak:
    - kompaktowe auto terenowe Yeti (zdjęcie szpiegowskie obok): premiera odbędzie się podczas wystawy Frankfurt 2009, a nie w Genewie, jak wcześniej sądzono. Pierwsze dostawy do klientów zaplanowano natomiast już na październik;
    - wersja kombi modelu Superb nowej generacji zaprezentuje się na salonie motoryzacyjnym Genewa 2010, a nie podczas imprezy IAA 2009 (premiera Yeti).

Reinhard Jung podkreśla, że w tym wypadku nie można mówić o opóźnieniach, a jedynie o „optymalizacji planów” przez Skoda Auto.

Zamieszczone w tym artykule zdjęcie szpiegowskie pochodzi z galerii serwisu Auto Bild.
    Autor: Rafał Żaglewski

Źródła

• Automobilwoche (Henning Krogh)

BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

• twin
      Rider
      • 2008
      • 288

W ten piekny sposób marketingowo uzasadnia sie opóznienia w projektach ...
      Show must go on !

Komentarz

• gosmo
        Ambiente
        • 2008
        • 201

Relingi są świetne, samochód z nimi wygląda jakby można było przewiesić przez nie łańcuszek i powiesić sobie autko na szyi. Ciekaw jestem, czy będą robili wersje pełnowymiarowe
        Octavia II 1.6 MPI + LPG LandiRenzo

Komentarz

• daneczek76
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 3642
          • Toyota

juz widac w Yeti śiwatła przednie bedą zachodić bardziej w bok tak jak w Octavi II po FL.
          [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

• shado
            RS
            S_OCP Member
            • 2007
            • 5315
            • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Tylko nie wiem czy to Yeti się będzie dobrze sprzedawało biorąc pod uwagę kryzys i to, że wszyscy się teraz przerzucają na małe auta a SUVy są coraz mniej modne.
            BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

Pracuję...